The Caravan; Hemland

The Caravan; Hemland” puts refugee and immigrant ( Syrian, Palestinian, Iraqi, German, Danish and Swedish) voices living in Sweden and the US at the heart of a street theatre performance, through the use of recorded storytelling audio.

Hemland logo and header.jpg

The performance is built collaboratively by professional theatre makers, semi and non-professionals refugee artists incorporating recorded interviews conducted with different communities based in Hemland, Sweden.

The Caravan; Hemland project is part of the  ”Gatuteater Festivallen” Sweden supported by Kulturförvaltningen i Halmstad, HFAB, Region Halland, Ljungbergska stiftelsen, Kommunstyrelsen, Halmstad, Medborgarservice, Andersberg

The Caravan project is an initiative of Clown Me In – Lebanon that started in 2016. So far there has been 3 productions that toured Lebanon and Tunisia with more than 150 performances. Hemland is the 4th one and touring Sweden in summer 2018.

Shows start on the 3rd of August as part of the Gatuteater Festival in Halmstad and end at the Malmo festival on the 13th of August.

Like us on Facebook, Subscribe to our Youtube Channel, and follow us on Twitter

الكرفانة هيملاند: تجمع حكايا اللاجئين/ات والمهاجرين/ات القادمين/ات من سوريا، فلسطين، العراق، ألمانيا، الدنمارك، والسويد والقاطنين في السويد والولايات المتحدة الأمريكية لتكون أصواتهم نابضة في قلب الشارع من خلال عرض مسرحي يعتمد على  التسجيل الصوتي لتلك الحكايا.

تم بناء العرض بالتشارك ما بين محترفين/ات من المسرح و مجموعة من الهواة والفنانين/ات من اللاجئين/ات وبني المحتوى بالاعتماد على المقابلات المسجلة مع العديد من الأفراد القاطنين/ات في تجمعات سكانية مختلفة في مدينة هلمستاد، السويد

:الكرفانة هيملاند: هو جزء من مهرجان هلمستاد العالمي لمسرح الشارع ومدعوم من الممولين التالية اسماؤهم
Kommunstyrelsen och Kulturförvaltningen i Halmstad, HFAB, Region Halland, Ljungbergska stiftelsen and Medborgarservice Andersberg

الكرفانة هيملاند هو مبادرة من Clown me in- لبنان التي بدأت في عام 2016 وانتجت مشاريع مماثلة جالت في لبنان وتونس متضمنة أكثر من 150 عرض.

 Clown me in كرفانة هيملاند هو المشروع الرابع الذي أنتجته
الذي سيبدأ تجواله في السويد- صيف 2018

 Andersberg العروض الأولى للمشروع ستكون في الثالث من آب في
ضمن فعاليات مهرجان هلمستاد العالمي لمسرح الشارع

 

Read more about other projects

Van12
Van 12 Cover photo

Goes to School
p1200775

The World is Listening
_DSC4551

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s